Få en fantastisk barbering med en barbercreme

RN16-Mood3

Du er formodentligt vant til at bruge barbergel eller barberskum, når du barberer dig om morgenen. Måske fordi det er let – måske fordi du aldrig har prøvet andet.

Men vi kender mænd, og vi ved, at mænd helst ikke går ned på udstyr. Det bør du heller ikke gøre, når det kommer til din barbering! Med det helt rigtige udstyr og barbergrej kommer du til at føle dig ekstra maskulin fra morgenstunden.

Første step mod en fantastisk barbering er at skifte din barberskum ud med en lækker, plejende barbercreme. Derudover skal du have fat i en traditionel barberkost og en barberskål.

En barbercreme har samme funktion som en barberskum, men istedet for at skummet er lavet på forhånd, skal du selv skumme det op med din barberkost i skålen. Barbercremen omdannes let til et lækkert, flødeskumsagtigt barberskum, der lægger en beskyttende hinde på huden, så du undgår irritationer.

Fordelen ved at påføre skummet i ansigtet med din barberkost er, at børsten løsner og løfter skægstubbene, så din skraber let kan få fat i de mindste hår uden at skære i huden. Det betyder, at du vil opleve en langt mere tæt, glat og behagelig barbering end du hidtil har gjort.

Det kræver ikke meget ekstra tid, men forskellen er ikke til at tage fejl af!

På www.proshave.dk finder du landets største udvalg af eksklusive barbercremer, plejende produkter og luksus barbergrej, som sikrer dig en lækker barbering.